×

احمد علیرضا بیگی، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور: دولت می‌خواهد مجلسی شکل دهد که هیچ مزاحمتی برایش نداشته باشد قالیباف با وزیر کشور توافق کرد تا او را از استیضاح عبور دهد

  • کد نوشته: 94734
  • ۱۴۰۲-۰۸-۲۳
  • 197 بازدید
  • ۰
  • عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با اشاره به رد صلاحیت های انتخابات مجلس به اصلاحات نیوز می گوید: موضوع استیضاح وزیر کشور یک قرار و مداری بین این دو نفر بوده که بالاخره وزیر کشور لیست آقای قالیباف را تسهیل کند که بتواند از فلیتر هئیت اجرایی عبور کنند و در مقابل او […]

    احمد علیرضا بیگی، عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور: دولت می‌خواهد مجلسی شکل دهد که هیچ مزاحمتی برایش نداشته باشد قالیباف با وزیر کشور توافق کرد تا او را از استیضاح عبور دهد
  • عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور با اشاره به رد صلاحیت های انتخابات مجلس به اصلاحات نیوز می گوید: موضوع استیضاح وزیر کشور یک قرار و مداری بین این دو نفر بوده که بالاخره وزیر کشور لیست آقای قالیباف را تسهیل کند که بتواند از فلیتر هئیت اجرایی عبور کنند و در مقابل او هم وزیر کشور را از استیضاح عبور داد.

    به گزارش گیل و دیلم ، احمد علیرضا بیگی نماینده مجلس که به تازگی در مرحله هئیت اجرایی رد صلاحیت شده است به اصلاحات نیوز می‌گوید: این استنادی که هئیت اجرایی برای رد صلاحیت من داشته، مستند به بند ۴ ماده ۳۳ قانون انتخابات است که آنهم استدلال این بود که شما به جهت ارتکاب اعمال خلاف امنیت ملی محکومیت دارید. محکومیتی که من دارم یک دادگاه بدوی در رابطه با افشا و طرح سوال درباره خوردهای شاسی بلندی که نمایندگان و خانواده هایشان در سال ۱۴۰۱ دریافت کرده اند چه ارتباطی با استیضاح وزیر صمت در آن سال دارد.

    وی ادامه داد: در این رابطه آقای فاطمی امین شکایتی از من داشتند که این شکایت در دادگاه بدوی به یک سال زندان رای داده شده که هنوز دادگاه تجدید نظر آن برگزار نشده، یعنی محکومیت قطعیت پیدا نکرده و نمی‌تواند مبنای رد صلاحیت من باشد. ضمن اینکه مطرح کردن این موضوع به عنوان اقدام علیه امنیت ملی هم به نوعی افترا و تهمت است و در جایگاه خود قابل بررسی و بحث خواهد بود.

    بیگی با بیان اینکه رد صلاحیت ها در حوزه قوه مجریه است، تصریح کرد: برداشت شخصی من از قرائن و شواهد این است که قوه مجریه بالاخره می‌خواهد در باقی مانده دوره حیاتش یک گارانتی و ایمنی برای خودش ایجاد کند و مجلسی را شکل دهد که هیچ مزاحمت و مطالبه گری نداشته باشد و از مجلس فعلی نیز همراه تر باشد. امروز یکی از نمایندگان اعلام می‌کرد که ۱۵۰ نفر از نمایندگان مسئولیت ستاد آقای رئیسی را در شهرستان ها و استان هایشان داشتند و همچنین این فکت را هم داریم که ۲۲۰ نفر از نمایندگان دوره یازدهم از رئیسی درخواست کردند تا کاندیدای انتخابات شود و ۲۵۰ نفر از نمایندگان از دیگر کاندیداها خواستند تا کنار بروند که آقای رئیسی با آرا بیشتری بتواند رئیس جمهور شود. این اعداد و رقم ها حاکی از دلدادگی نمایندگان به رئیسی است که همین اندک منتقدینی که مشفقانه نسبت به موضوعات نقد وارد می‌کردند و به عنوان نماینده ملت بودند را تاب نیاوردند و مجلسی بیش از این حامی را، خواستار هستند.

    این نماینده مجلس ادامه داد: دولت سعی دارد تا با شکل گیری یک مجلس همسو تر، استارت شکل گیری دولت دوم خودش را هم بزند و طبیعتا از همه ابزارها و امکاناتی که دارد استفاده می‌کند.

    وی در ادامه با بیان اینکه فرماندارانی که اکنون دست به رد صلاحیت زده اند از مسئولین ستادهای انتخاباتی رئیسی بوده اند، گفت: در این موضوع درست مانند یک حزب سیاسی رفتار کردند و زمانی که حزب به قدرت رسید همه سمت ها و مسئولیت ها بین افراد تقسیم میشود، این افراد هم ازاین رهگذر به این مسئولیت ها دست پیدا کرده‌ اند. هر جریانی که به قدرت می‌رسد منطق حکم می‌کند که از افراد شایسته، با تجربه و… به کار گرفته شوند، اما متاسفانه این جریان ها سعی دارند تا میزان پشتیبانی توده ای خودشان را افزایش دهند.

    این نماینده مجلس در ادامه می‌گوید: در سفر استانی که سال گذشته آقای رئیسی به تبریز آمدند، من از جانب نمایندگان مرکز استان، به صورت قرعه مشخص شدم تا مطالبی را به رئیس جمهور بگویم. در آن جلسه با وجود اینکه نام من در جزئیات برنامه آمده بود، به هرترتیب اجازه ندادند مطالبم را به نمایندگی از نمایندگان عنوان کنم و به ناچار مجبور به ترک جلسه شدم، بعد از ترک من او به آقای پزشکیان می‌گوید من که حرفی نزدم! آقای پزشکیان هم می‌گوید خب قرار بود اقای بیگی به نمایندگی از ما صحبت کند و اگر من صحبت کنم این خلاف اخلاق است، نتیجا آقای میرتاجدینی صحبت می‌کند. این نشان می‌دهد تحملی برای شنیدن انتقاد وجود ندارد و یک قضاوتی هم وجود دارد که افراد صحبت نکنند. مصداق همین اتفاقات در مجلس هم رخ می‌دهد ۴۰ روز به نماینده مردم اجازه صحبت نمی‌دهند، اتفاقی که از عهد مظفر تاکنون رخ نداده است.

    بیگی به توافق میان وزیر کشور و قالیباف اشاره می‌کند و می‌گوید: به موضوع استیضاح وزیر کشور برمی‌گردد که یک قرار و مداری بین این دو نفر بوده که بالاخره وزیر کشور لیست آقای قالیباف را تسهیل کند که بتواند از فلیتر هئیت اجرایی عبور کنند و در مقابل او هم وزیر کشور را از استیضاح عبور داد. چراکه اگر استضاح اعلام وصول می‌شد، استیضاح وزیر کشور رای می‌آورد. قالیباف کاری که در ارتباط با وزیر کشور انجام داد، در واقع دو هدف را به دست آورد. یکی اینکه قالیباف وزیر کشور را وادار کرد تا آقای غلامرضا معاون سیاسی وزیر کشور که به زعم قالیباف سد راه بود را برکنار کند و با همین ظرفیت مجلس موفق شد تا وحیدی را از استیضاح عبور دهد و توافق کردند که لیست ایران سربلند را وزیرکشور از فلیترهای مربوطه عبور دهد.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=94734

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *