اسدالله عباسی عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به تاثیر بخش کشاورزی در توسعه استان اظهار کرد: سال جاری را مقام معظم رهبری به عنوان اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری کردند و سهم کشاورزی در اشتغال و تولید گیلان باید بررسی شود.
وی بر ترسیم نقشه راهی برای افزایش تولید و اشتغال در کشور تأکید کرد و افزود: در بخش برنج با توجه به آمارهای موجود شاهد تفاوت بین ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار تن تا ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تن هستیم و باید بررسی کنیم تا چه اندازه امکان افزایش تولید داریم.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر حرکت به طرف خودکفایی، بیان کرد: در بخش تعرفه واردات برنج انتظار داریم تعرفهها کاهش پیدا نکند و کشاورز در این زمینه استرس نداشته باشد.
عباسی به مشکل کمآبی در فصل زراعی در گیلان اشاره کرد و گفت: ساخت سدهای شفارود و پلرود به صورت لاکپشتی است و نتوانستیم آنگونه که حق کشاورزان است، را ادا کنیم.
وی با اشاره به تلاشهای انجام شده در مورد چای، تصریح کرد: در زمینه تولید چای ۶۰ درصد افزایش داشتیم و از دو هفته دیگر فصل برداشت برگ سبز آغاز میشود اما کارخانهها تجهیز و نوسازی نشده است.
رئیس مجمع نمایندگان گیلان، خواستار مشخص کردن مقدار چای خشک مانده در انبار کارخانههای چای شد و افزود: نرخ تضمینی خرید برگ سبز چای برای فصل زراعی جاری منصفانه نیست.
عباسی به افزایش ۱۷۰ تومانی و ۹۵ تومانی برگ سبز درجه یک و دو چای در شورای اقتصاد اشاره کرد و یادآور شد: افزایش نرخ مذکور برای کشاورز راضیکننده نیست و کیفیت این محصول را کاهش میدهد.
وی با بیان اینکه در بخش زیتون میتوانیم افزایش محصول داشته باشیم، خاطرنشان کرد: اگر در سال جاری افزایش تولید داشته باشیم میتوانیم ادعا کنیم در راستای منویات مقام معظم رهبری گام برداشتیم.
نماینده مردم رودسر و املش در مجلس شورای اسلامی، فعالیت مرکز تحقیقات فندق را راکد توصیف کرد و افزود: توانمندی افزایش تولید فندق در گیلان وجود دارد و باید از این ظرفیتها استفاده کنیم.
دیدگاهتان را بنویسید