×

تشدید نظارت بر واحدهای اقامتی، پذیرایی و گردشگری گیلان

  • کد نوشته: 57436
  • ۱۳۹۹-۰۳-۰۶
  • 88 بازدید
  • ۰
  • تشدید نظارت بر واحدهای اقامتی، پذیرایی و گردشگری گیلان همزمان با بازگشایی این واحد‌ها آغاز شده است. به گزارش گیل و دیلم، حمیدرضا آذرپور، معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان گفت: فعالیت‌ ویژه اکیپ‌های نظارت برای بررسی وضعیت واحد‌های اقامتی، پذیرایی و گردشگری  همزمان با بازگشایی این واحد‌ها آغاز شده است.  او افزود: ۴اکیپ […]

    تشدید نظارت بر واحدهای اقامتی، پذیرایی و گردشگری گیلان
  • تشدید نظارت بر واحدهای اقامتی، پذیرایی و گردشگری گیلان همزمان با بازگشایی این واحد‌ها آغاز شده است.

    به گزارش گیل و دیلم، حمیدرضا آذرپور، معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان گفت: فعالیت‌ ویژه اکیپ‌های نظارت برای بررسی وضعیت واحد‌های اقامتی، پذیرایی و گردشگری  همزمان با بازگشایی این واحد‌ها آغاز شده است. 

    او افزود: ۴اکیپ ویژه در محور‌های استان بر اساس ضوابط، فرم‌های تدوینی و چک لیست‌های دستورالعمل ابلاغی سفرهوشمند بر همه فعالیت‌های واحد‌های اقامتی، پذیرایی و گردشگری نظارت دارند.

    معاون گردشگری اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گیلان گفت: براساس این فرم‌ها و چک‌لیست‌ها همه موارد تخصصی اعم اخذ و نصب مجوز و پروانه بهره‌برداری، رعایت اصول بهداشت محیط، بهداشت فردی، بهداشت و کیفیت مواد غذایی، چگونگی و کیفیت ارائه‌خدمت به گردشگران، نکات ایمنی، امنیتی و انتظامی و موارد و پروتکل‌های بهداشتی مرتبط با دستورالعمل‌های ابلاغی مورد ارزیابی قرارگرفته‌اند.

    آذرپور افزود: واحد‌های اقامتی نظیر هتل، هتل آپارتمان، مجتمع‌های گردشگری-تفریحی، میهمان‌پذیر، خانه‌مسافر و بوم‌گردی و واحد‌های پذیرایی و سفره‌خانه‌های سنتی از جمله اماکنی‌هستند که مورد بازدید قرارگرفته‌اند.

    او تصریح کرد: مردم و مسافران علاوه بر شماره تماس ۰۱۳۳۳۶۱۸۴۶۵ که از سوی اداره کل استان به صورت ۲۴ساعته امکان دریافت شکایات، انتقادات و پیشنهادات را دارد می‌توانند از طریق شماره ۰۹۶۲۹ نیز نسبت به ثبت گزارش‌ها و شکایات در این خصوص اقدام کنند

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=57436

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *