بیش از ۱۸هزار تن چای خشک ایرانی با کیفیت درکارخانه های چای شمال کشور تولید شد.
به گزارش گیل و دیلم، حبیب جهانساز، رئیس سازمان چای کشور گفت: از اردیبهشت با آغاز چین برگ سبز چای تا کنون ۱۸هزار و ۳۰تن چای خشک با کیفیت درکارخانه های چای گیلان و مازندران تولید شد.
حبیب جهانساز با اشاره به اینکه این مقدار چای خشک از ۸۰ هزار و ۱۳۵هزارتن برگ سبز تولید شده ، افزود: پیش بینی می شود تا ۳۰ مهر پایان چین برگ سبز به ۱۰هزار تن دیگر افزایش یابد .
وی شرایط مناسب آب وهوا ، توجه دولت به صنعت چای و پرداخت وام بهزراعی ، افزایش رغبت چایکاران برای تولید ، افزایش قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای و همت کارخانه داران در تولید را از مهمترین دلیل افزایش ۱۲ درصدی تولید چای خشک با کیفیت اعلام کرد.
رئیس سازمان چای کشور تصریح کرد: گیلان و مازندران ۵۵ هزار خانوار چایکار و ۲۵ هزار هکتار باغ چای دارد که ۹۰ درصد چای کشور فقط در گیلان تولید می شود.
این چایکاران در سه مرحله بهاره ، تابستانه وپائیزه برگ سبز برداشت می شود.
ممتاز، شکسته ، قلم ، باروتی و خاک از رقم های مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران است.
دیدگاهتان را بنویسید