×

تولید چای خشک ایرانی با کیفیت افزایش یافت

  • کد نوشته: 59561
  • ۱۳۹۹-۰۵-۱۲
  • 113 بازدید
  • ۰
  • بیش از ۱۸هزار تن چای خشک ایرانی با کیفیت درکارخانه های چای شمال کشور تولید شد. به گزارش گیل و دیلم، حبیب جهانساز، رئیس سازمان چای کشور گفت: از اردیبهشت با آغاز چین برگ سبز چای تا کنون ۱۸هزار و ۳۰تن چای خشک با کیفیت درکارخانه  های چای  گیلان و مازندران تولید شد. حبیب جهانساز با اشاره […]

    تولید چای خشک ایرانی با کیفیت افزایش یافت
  • بیش از ۱۸هزار تن چای خشک ایرانی با کیفیت درکارخانه های چای شمال کشور تولید شد.

    به گزارش گیل و دیلم، حبیب جهانساز، رئیس سازمان چای کشور گفت: از اردیبهشت با آغاز چین برگ سبز چای تا کنون ۱۸هزار و ۳۰تن چای خشک با کیفیت درکارخانه  های چای  گیلان و مازندران تولید شد.

    حبیب جهانساز با اشاره به اینکه این مقدار چای خشک از ۸۰ هزار و ۱۳۵هزارتن برگ سبز تولید شده ، افزود: پیش بینی می شود  تا ۳۰ مهر پایان چین  برگ سبز به  ۱۰هزار تن  دیگر افزایش یابد .

    وی شرایط مناسب آب وهوا ، توجه دولت به صنعت چای و پرداخت وام بهزراعی ، افزایش رغبت چایکاران برای تولید ، افزایش قیمت خرید تضمینی برگ سبز چای و همت کارخانه داران در تولید را از مهمترین دلیل افزایش ۱۲ درصدی تولید چای خشک با کیفیت  اعلام کرد.

    رئیس سازمان چای کشور تصریح کرد: گیلان و مازندران ۵۵ هزار خانوار چایکار و ۲۵ هزار هکتار باغ چای دارد که ۹۰ درصد چای کشور  فقط در گیلان تولید می شود.

    این چایکاران در سه مرحله بهاره ، تابستانه وپائیزه برگ سبز برداشت می شود.
    ممتاز، شکسته ، قلم ، باروتی و خاک از رقم های مهم چای خشک تولیدی در شمال ایران است.

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=59561

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *