استاندار گیلان گفت: در بخش کمیت نان گیلان خوب کار شده و بحث ارتقای کیفیت نان هم در دستور کار شورای آرد و نان استان است.
به گزارش گیل و دیلم ، اسدلله عباسی امروز در بازدید از یک کارخانه تولید آرد در شهر صنعتی رشت، گفت: در ذخیره کالاهای اساسی گیلان خوب کار شده است و مشکلی وجود ندارد.
وی افزود: در بخش های تولید و تامین مواد غذایی و خوراک طیور رضایت کاملی وجود ندارد؛ از جوجه کشی تا عرضه رصد کردیم و اجاره ندادیم وقفه ای در این زنجیره ایجاد شود.
استاندار گیلان با بیان اینکه علیرغم ورود گردشگران زیاد به استان برای تامین نان تدابیر لازم اخذ شده است، ادامه داد: نانوایی های گیلان تقویت شده اند و برای ارتقای کیفیت هم کارگروه ها در حال کار هستند.
عباسی، شهر صنعتی رشت را پر نشاط دانست و خاطرنشان کرد: مسیر جاده شهر صنعتی رشت به گونه ای است که نمی تواند این همه پویایی واحدهای صنعتی رشت را به نمایش بگذارد، البته چند بار تذکر دادم و امیدوارم این مسیر چهره بهتری بگیرد.
در ادامه این بازدید محسن کوشش تبار، معاون اقتصادی وزیر کشور نیز خاطرنشان کرد: همه باید تلاش کنیم تا پایان معضلات در استان یکی پس از دیگری رقم بخورد.
وی با بیان اینکه زیرساخت های خوبی در استان گیلان وجود دارد و فضای تحول آفرینی در گیلان قابل لمس است، تصریح کرد: در حوزه اقتصادی و آرد و نان یکی از کارگروه هایی که کمترین نگرانی را داشتیم در مورد گیلان بود.
معاون وزیر کشور، با اشاره به حساسیت مردم نسبت به کیفیت نان، خاطرنشان کرد: تذکرات جدی در مورد قیمت نان داده شده است و در کنار ارتقای کیفیت، افزایش قیمت نخواهیم داشت
دیدگاهتان را بنویسید