×

استاندار گیلان: ارتقای کیفیت نان گیلان در دستور کار است

  • کد نوشته: 82641
  • ۱۴۰۱-۰۸-۰۵
  • 104 بازدید
  • ۰
  • استاندار گیلان گفت: در بخش کمیت نان گیلان خوب کار شده و بحث ارتقای کیفیت نان هم در دستور کار شورای آرد و نان استان است. به گزارش گیل و دیلم ، اسدلله عباسی امروز در بازدید از یک کارخانه تولید آرد در شهر صنعتی رشت، گفت: در ذخیره کالاهای اساسی گیلان خوب کار شده […]

    استاندار گیلان: ارتقای کیفیت نان گیلان در دستور کار است
  • استاندار گیلان گفت: در بخش کمیت نان گیلان خوب کار شده و بحث ارتقای کیفیت نان هم در دستور کار شورای آرد و نان استان است.

    به گزارش گیل و دیلم ، اسدلله عباسی امروز در بازدید از یک کارخانه تولید آرد در شهر صنعتی رشت، گفت: در ذخیره کالاهای اساسی گیلان خوب کار شده است و مشکلی وجود ندارد.

    وی افزود: در بخش های تولید و تامین مواد غذایی و خوراک طیور رضایت کاملی وجود ندارد؛ از جوجه کشی تا عرضه رصد کردیم و اجاره ندادیم وقفه ای در این زنجیره ایجاد شود.

    استاندار گیلان با بیان اینکه علیرغم ورود گردشگران زیاد به استان برای تامین نان تدابیر لازم اخذ شده است، ادامه داد: نانوایی های گیلان تقویت شده اند و برای ارتقای کیفیت هم کارگروه ها در حال کار هستند.

    عباسی، شهر صنعتی رشت را پر نشاط دانست و خاطرنشان کرد: مسیر جاده شهر صنعتی رشت به گونه ای است که نمی تواند این همه پویایی واحدهای صنعتی رشت را به نمایش بگذارد، البته چند بار تذکر دادم و امیدوارم این مسیر چهره بهتری بگیرد.

    در ادامه این بازدید محسن کوشش تبار، معاون اقتصادی وزیر کشور نیز خاطرنشان کرد: همه باید تلاش کنیم تا پایان معضلات در استان یکی پس از دیگری رقم بخورد.

    وی با بیان اینکه زیرساخت های خوبی در استان گیلان وجود دارد و فضای تحول آفرینی در گیلان قابل لمس است، تصریح کرد: در حوزه اقتصادی و آرد و نان یکی از کارگروه هایی که کمترین نگرانی را داشتیم در مورد گیلان بود.

    معاون وزیر کشور، با اشاره به حساسیت مردم نسبت به کیفیت نان، خاطرنشان کرد: تذکرات جدی در مورد قیمت نان داده شده است و در کنار ارتقای کیفیت، افزایش قیمت نخواهیم داشت

    لینک کوتاه مطلب:

    https://gildeylam.ir/?p=82641

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *