مدیرکل شیلات گیلان از اجرایی شدن فاز دوم توسعه پرورش ماهیان خاویاری در استان گیلان با ورود به برنامه هفتم توسعه خبر داد و افزود: در این برنامه تحول توسعه محور تولید چهار هزار تن گوشت ماهیان خاویاری و ۴۰ تن خاویار هدفگذاری شده است.
به گزارش گیل و دیلم ، کوروش خلیلی بابیان اینکه در حال حاضر برنامهریزی و توافق اولیه با سرمایهگذاران و هلدینگهای تولید و ارگانهای همکار برای مولدسازی و سرمایهگذاری مشترک در شهرستانهای بندرانزلی و چابکسر در حال انجام است اظهار کرد: در صورت توافق نهایی، این همکاری ظرفیت هزار تنی را در پرورش ماهیان خاویاری در عرصههای ساحلی به همراه دارد.
وی اضافه کرد: طرح شهر خاویاری نیز که توسط اداره کل شیلات با همراهی مشاوران ذیصلاح سازمانی در حال نهایی شدن است امکان تولید ۲ هزار تن ماهی خاویاری را در عرصه ۳۰ هکتاری با سیستم مدیریت یکپارچه تأمین و بازاریابی و ایجاد واحدهای صنعتی زنجیره ارزش فراهم میکند.
مدیرکل شیلات گیلان با بیان اینکه روند رو به رشد تولید ماهیان خاویاری در گیلان ادامه دار خواهد بود، افزود: توسعه کیفی گوشت تولیدی و خاویار نقش بسزایی در سودآوری و افزایش تولید و توسعه رقم خواهد زد.
خلیلی اظهار کرد: با ایجاد کنسرسیوم صادرکنندگان و تولیدکنندگان خاویار به دنبال ایجاد وحدت رویه در توسعه بازار و کیفیسازی محصول و همچنین پیگیری رفع موانع تولید در پرورش این گونه ماهیان هستیم
دیدگاهتان را بنویسید